Input:

Letni dopust 2023 - odmera, izraba in prenos

10.1.2023, , Vir: Verlag Dashöfer, Dolžina video posnetka: 01:19:42

Na video seminarju se bomo posvetili letnemu dopustu. Z novim letom bodo namreč ponovno aktualna vprašanja odmere, izrabe in prenosa letnega dopusta. 

Razblinili bomo (še vedno preostale) dvome o izplačilu denarnega nadomestila za neizrabljen letni dopust in spoznali sodno prakso.

 

Predavateljica:

Tanja Bohl je leta 2001 zaključila študij prava na Pravni fakulteti Univerze v Ljubljani. Po opravljenem državnem pravniškem izpitu leta 2003, je odvetniško kandidaturo opravljala najprej v zasebni pravni pisarni, nadaljevala v Odvetniški družbi Ulčar&Ulčar iz Ljubljane. Od maja 2013 pa ima lastno Odvetniško pisarno Bohl. Specializirana je za delovno in kazensko pravo, zaključuje tudi magistrski študij kazenskega prava. Je predavateljica, avtorica vrste seminarjev, priročnika in člankov s področja delovnega prava. Kot odvetnica se že vrsto let ukvarja z zastopanje delavcev v postopkih pred sodiščem zoper delodajalce ter zlasti z vodenjem postopkov odpovedi pogodb o zaposlitvi delavcem za delodajalce ter zastopanje le teh v individualnih delovnih sporih zoper delavce.

Priložene datoteke

PDFgradivo_LetniDopustOSEM439.pdf 0.57 MB

 Potrebujete pomoč?
Imate težavo z uporabo portala? Pišite nam.
Vaše sporočilo je bilo uspešno poslano.
Input:

Ta stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem brskanja po tej strani, brez spremembe pri nastavitvah vaših piškotkov, se strinjate z našimi pravili uporabe piškotkov.   V redu   Več o piškotkih